Katere žlebovi pa so na vaši hiši?

Aluminijasti žlebovi so lahki za montažo, bakreni pa lahko iz vaše strehe izginejo, ker so še kako mamljivi za roparje, imate pa še tiste cenovno ugodne, ki začnejo rjaveti in vam naredijo več škode, kot koristi.

Mi imamo hišo sredi mesta in so žlebovi bili dotrajani, ker ima naša hiša mestno starinsko podobo in smo na njo še kako ponosni, sigurno ne bomo montirali slabih žlebov, ker bi uničilo podobo naše hiše. Vemo, da so aluminijasti žlebovi čisto v redu in bi se lahko odločili za njih, vendar smo izbrali bakrene.

Ti žlebovi so tako lepi, no so tudi dragi in marsikoga zasrbijo prsti, a bi jih ukradel, vendar mi nismo imeli tega problema, ker imamo zelo visoko stavbo in roparji do njih ne morejo. Tako smo se odločili za te žlebove. Kako je bilo to lepo videti, ko je bilo delo končano in so žlebovi zasijali v svoji lepoti. Takrat mi je postalo jasno, zakaj roparje zasrbijo prsti in da jih ne moreš skriti, ker se res vidijo.

Naša hiša je dobila še lepšo podobo in kot bi gledal en venček okoli hiše, res so bili lepi in upam, da takšni tudi ostanejo, saj veste, prodajalcem ni vedno vse za verjeti. S tem, pa da smo dobili priporočila in da so ti žlebovi res kvalitetni in prav tako kvalitetno montirani, se nismo bali. Naš hiša sredi mesta izstopa že tako po videzu, sedaj pa so še žlebovi naredili piko na i in prav lepo jo je videti.

Sedaj ko so žlebovi montirani pa se zavedam, da jim nikoli nebi montirala kje na podeželju ali pritlični hiši, ker bi po moje hitro dobili noge, ker resnično izstopajo od drugih in se že na daleč vidi, da so to bakreni kvalitetni žlebovi, tega se ne da skriti. No, verjetno, če si jih montirate, tudi nimate želje da bi jih skrili.