Ugodna električna polnilnica je kriva za nakup novega motorja

Zakaj pa ne, si mislim potihoma. Zdaj imam priložnost, da se odločim za nakup električnega motorja. K nakupu me je spodbudila še ugodna električna polnilnica, ki jo bom ob nakupu novega električnega motorja dobila po res nizki, zavidljivi ceni.

Nova, ugodna električna polnilnica me je prepričala, da sem se odločila za nakup motorja. Ker je motor lepe rožnate barve, se mi je zdelo smiselno, da si na domačem vrtu postavim tudi električno polnilnico. Samo ugibate lahko, kakšne barve je zares ugodna električna polnilnica za moj motor. Seveda je roza, kaj ste pa mislili. Kot ponosna lastnica novega motorja si ne predstavljam, da bi ga polnila kje drugje kot pa doma. V naši soseski namreč še nisem zasledila polnilnih postaj za električne avtomobile ali motorje. Verjetno naša vas tega še dolgo časa ne bo imela, saj pretežno tu živijo starejši ljudje, ki se za tehnološke napredke ne zanimajo več. Če bi vedeli, kako električne polnilnice in električni avtomobili pozitivno vplivajo na ohranjevanje narave ter okolja, bi na občinskih sejah gotovo predlagali, da je potrebno za mlade generacije v prihodnosti postaviti vsaj eno električno polnilnico za električna oziroma hibridna motorna vozila. Stavim, da bi jih ugodna električna polnilnica zagotovo navdušila.

Bilo bi dobro, da bi take predloge predstavniki naše vasi na sejah predstavili čim prej, dokler je ugodna električna polnilnica še na razpolago. Ko bo enkrat razprodana, bomo zamudili to enkratno priložnost. Zelo nam bo žal, da smo zamudili takšno ugodnost. Tehnologija gre naprej in z njo se mora razvijati tudi naša vas. Ne smemo dovoliti, da se v naši vasi ne zgodi nobena sprememba. Zelo podpiram idejo, da naša vas v prihodnosti zgradi javno električno polnilnico. Na tak način bomo privabili v vas tudi številne obiskovalce, zato sta nakup in izgradnja še kako dobrodošla. Verjemite, ugodna električna polnilnica bo prepričala številne mlade, da si v prihodnosti kupijo električni avtomobil. Brezplačno polnjenje avtomobila prepriča vsakega!