Gin je primeren tako za poletje kot tudi za zimo

Gin je primeren tako za poletje kot tudi za zimo

Sama sem poleti res zelo rada pila gin, saj me je vedno zelo dobro ohladil. Poletje je definitivno zelo vroče, še posebej tukaj, kjer živim jaz in ravno zato sem se vedno rada privoščila gin. Sem pa ugotovila, da se gin pije tudi pozimi.

Ko sem to slišala, sem bila definitivno zelo presenečena, saj si nisem predstavljala, kako bi ta pijača bila primerna tudi za pozimi. Potem pa sem odkrila, da ljudje dejansko ponujajo tudi kuhan gin. To je bilo definitivno nekaj, kar sem prvič slišala in definitivno nekaj, kar sem želela preizkusiti. Nek večer smo se s prijatelji odpravili v Ljubljano, kjer smo šli gledati lučke in tam smo videli na čisto vsaki stojnici gin. Na čisto vsaki stojnici so prodajali kuhan gin in to mi je bilo res zelo zanimivo, saj je očitno gin postal zelo popularen. Takoj smo se ustavili pri prvi stojnici, kjer smo vsi vzeli kuhan gin.

Ta gin je bil definitivno zelo dober in nisem si predstavljala, da bo tako. Sedaj sem ugotovila, da bom gin lahko pila tako poleti kot tudi pozimi, saj je v obeh primerih zelo dober. V ena primeru te seveda ohladi, v drugem primeru pa te lepo pogreje. Je definitivno postal zelo popularen, saj ga vidimo na vseh zabavah ter na vseh koncertih in na vseh prireditvah. Je zelo osvežilna pijača, ki je je priljubljena med vsemi ljudmi in hkrati je očitno tudi zelo dobra pijača za pozimi, saj zelo lepo pogreje ljudi tako kot kuhano vino.

Meni sta bile načeloma obe kombinacije zelo všeč in definitivno se bom odpravila na kakšen kuhan gin tudi pozimi. To je bilo seveda nekaj novega zame in bilo mi je zelo všeč. Kljub temu, da tega nisem pričakovala, sem bila na koncu zelo zadovoljna. Gin je iz dneva v dan lahko preseneti, kar mi je zelo všeč in po tem sklepam, da bo gin nekaj kar bo priljubljenega še kar nekaj let, saj se iz njega da narediti marsikaj.