Prva stran TV
Fist Of Zen 2

Fist Of Zen 2

Oddaja Fist of Zen želi pomagati trdoglavim zahodnjakom, da najdejo pot do razsvetljenja - seveda ob pomoči bogatih denarnih nagrad. 

V vsaki oddaji boste spremljali skupino petih prijateljev, ki se morajo soočiti z desetimi težkimi nalogami, te pa bo za njih pripravil Zen mojster. 

Ob bolečini, neugodnih razmerah in ponižanju, morajo vse naloge opraviti v tišini. Ob vsem tem si še predstavljate, da ste s spodnjimi hlačami pripeti na vrvico, nosite očala iz čebule ali pa se pretepate z ribo. Ena od nalog je tudi, da roko, polno vreznin postaviš v sol, sok ali losjon po britju … 

Vse kar se dogaja spremlja Zen Mojster, ki vsake toliko časa postreže s svojimi modrostmi. Končni obred je na vse ali nič, prava nočna mora za živce in na koncu so lahko žepi polni ali prazni. 

Sorodno
Odpri vse Komentarji uporabnika:
  Želiš komentirati? Registracija je hitra in enostavna, registriraj se takoj
in se vključi v razpravo.
Facebook connect
TV spored » Trenutno na programu
MTV na:
Koledar »Koledar
19.09. Pet Moveknowledgement & Koala Voice
Kino Šiška, Ljubljana
19.09. Pet Smooth presents: Fred V & Grafix (Hospital, UK)
Klub K4, Ljubljana
20.09. Sob Vrooom
Gala Hala, Metelkova, Ljubljana
20.09. Sob The Tide - promocija albuma Landings
Siti teater, BTC, Ljubljana

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število ter tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Google, Facebook, Twitter, OpenX in Gemius, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.

Zatvori