Prva stran Novice
Regionalni program Vh1 bo začel delovati konec septembra!

Regionalni program Vh1 bo začel delovati konec septembra!

13.09.2012. 12:00h 0 3

Konec septembra bo pričel delovati regionalni program televizije Vh1. Nezgrešljiva TV destinacija za vse ljubitelje glasbe bo doživela preobrazbo, glasbeni program pa bo obogaten z glasbo najbolj popularnih regionalnih izvajalcev. 

Z nadaljevanjem znane Vh1 tradicije, bodo gledalci imeli priložnost, da uživajo v videospotih iz vseh zgodovinskih obdobij popularne glasbe, ob tem pa se bodo prvič v programu zavrteli tudi spoti izvajalcev, ki so del bogate glasbene zgodovine naše regije, v kateri so odraščale generacije ljubiteljev glasbe. 

"Koncept programa se ne bo spremenil. Vh1 ostaja program, ki bo 24 ur na dan predvajal samo glasbo in videospote, ob tem pa se bo regionalni Vh1 še izboljšal v izbiri glasbe, uredniške politike in novih glasbenih segmentov. Tisto, kar se bo spremenilo in zaradi česar smo izredno nestrpni ob začetku oddajanja programa, so videospoti domačih izvajalcev, ki jih bomo prikazovali. Čas je, da Vh1 na stežaj odpre vrata bogati glasbeni zgodovini regije in to vidimo kot revolucionarni korak v domači glasbeni industriji, ki bo v pomoč izvajalcem, nas pa bo popeljala med spomine na srečnejše čase pop in rock glasbe na tem prostoru. Arhivski material je tako dragocen in raznolik, da bo vsakomur  zanimivo vse to ponovno videti na televiziji," je ob zagonu regionalnega programa Vh1 povedal Ninoslav Jovanović, glavni in odgovorni urednik programa MTV in Vh1. 

Podporo ob prvih korakih regionalnega programa Vh1 je izrazilo večje število glasbenikov iz regije, med katerimi so tudi Bajaga, Massimo, Đule iz skupine Van Gogh, skupina Jinx in drugi.

"Lepo je videti, da končno začenja z oddajanjem regionalni Vh1, televizija na kateri bodo gledalci lahko slišali in videli ogromno dobre domače glasbe in spotov. Posebno upam, da bodo odgovorni ljudje na Vh1 podrobno prebrskali številne arhive in na dan potegnili nekatere že davno pozabljene pesmi in izvajalce, ki jih je potrebno spoznati z novimi generacijami ljubiteljev glasbe." -  Momčilo Bajagić Bajaga

“Glasba, glasba in samo glasba! Bravo za novi program!" - Đule Van Gogh

"Kot glasbeniku se mi zdi velik dogodek začetek noveg programa, ki promovira glasbo, še posebej tisto vizualno. To nas glasbenike žene, da kar se da bolje in kvalitetnejše ustvarjamo svoje videospote in se vrtimo v družbi velikih svetovnih zvezd."Massimo Savić.

"Zelo nam je všeč, da se Vh1 obrača proti nam. Jinx smo bili vedno pozorni na svoje videospote in začetek še enega programa nam odgovarja, sploh če gre za malo bolj resno, bolj odraslo glasbo, ki jo radi poslušamo." – Jinx

"Glede na to, da rad gledam Vh1, se mi zdi odlična novica, da se bo začela predvajati še regionalna različica. Seveda, to bo še en program, na katerem bomo lahko glasbeniki zavrteli svoje videospote" - Neno Belan

V ozadju programa Vh1 je podjetje MTV Adria, ki je lastnik licence MTV Networks za Srbijo, Hrvaško, Slovenijo, Bosno in Hercegovino, Makedonijo in Črno Goro, ki v regiji že predvaja tri MTV programe, in sicer za Srbijo, Slovenijo in Hrvaško. 

Program Vh1 je del mreže MTV Networks, ki pripada podjetju Viacom International Media Networks (VIMN) in jo spremlja več kot 1,8 milijonov gospodinjstev po regiji. Vh1 je del osnovnega paketa vseh kabelskih, IPTV in DTH operaterjev in predvaja svoj glasbeni program 24 ur na dan, sedem dni na teden. 

O podjetju Viacom International Media Networks:

Viacom International Media Networks (VIMN) je del podjetja Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB).  VIMN zaobjema številne popularne svetovne multimedisjke znamke z zabavnim programom, vključno z MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, non-premium programe z oznako Paramount Pictures, VH1, VIVA, MTVHD, TMF (The Music Factory), COLORS, Game One in Tr3s: MTV, Musicá y Mas - program za latinskoameriško občinstvo. Blagovne znamke Viacoma so dostopne po celem svetu, v več kot 600 milijonih gospodinjstev, v 160 regijah, v 34 jezikih, na več kot 166 lokalno prilagojenih in vodenih TV programih ter več kot 550 lastnikih digitalnih medijev in mobilne televizije. 

Novice o regionalnem programu Vh1 najdete na Facebooku: www.facebook.com/Vh1Adria

Sorodno
Odpri vse Komentarji uporabnika:
  Želiš komentirati? Registracija je hitra in enostavna, registriraj se takoj
in se vključi v razpravo.
Facebook connect
TV spored » Trenutno na programu
Koledar »Koledar
19.12. Pet Kurzschluss: Umek
dunajska Cesta 22, Ljubljana
19.12. Pet Noisia (Vision, NL)
K4, Ljubljana
20.12. Sob TBF (HR) + ZOSTER (BIH)
Kino Šiška, Ljubljana
20.12. Sob THE STICKY LICKS, ALICE BLUE, CHAIN OF FOOLS - DOBRODELNI KONCERT "KO JE BOŽIČ, NAJ BO BOŽIČ ZA VSE"
MC Pekarna, Maribor
MTV na:

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število ter tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Google, Facebook, Twitter, OpenX in Gemius, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.

Zatvori