Prva stran Downloads
MTV Download: kompilacija Lovable Summer

MTV Download: kompilacija Lovable Summer

23.08.2012. 16:45h 0 1

Kompilacija, ki je združila pet ustvarjalcev iz Slovenije, Srbije, Hrvaške in Makedonije. Na vseh regionalnih spletnih straneh si jo lahko od petka, 24. avgusta, ob 12:00, tudi brezplačno prenesete. 

Kot sonce rodi življenje, življenje rojeva umetnost. Lovable Fairy Tale je zbrala ekipo umetnikov, da bi rodila svojo prvo kompilacijo. Novorojenček je fuzija očarljivih utripov, narejenih da vas odpeljejo nazaj v tisti poseben trenutek, ki se je zgodil eno poletje, vendar se ga boste spominjali celo življenje. Matthew Hoag (Slovenija), Kerkez (Makedonija), Lea Dobričić ft. Mancha (Srbija), Tino Dobrić (Hrvaška), Nina Hudej (Slovenija) vsi  so podali svojo vizijo tega čarobnega poletnega trenutka. Odprite se glasbi in pustite da vas vibe odpelje tja. 5 zgodb iz 4 držav, ampak ker nas isto sonce greje, naj nam tisto poletje ista pozitivna energija greje srca kjerkoli že bomo. "Pridružite se nam v poletni avanturi. 5 umetnikov, 4 države, eno sonce, ena ljubezen," pravijo ustvarjalci.

Lovable Fairy Tale je platforma, namenjena mladim talentiranim glasbenikom, ki bi svoje delo radi predstavili širšemu občinstvu. Ne promovirajo specifičnega glasbenega žanra, ampak je vse osredotočeno na kvaliteto. Ustvarjalci upajo, da boste s tem ujeli trenutek čarobnosti in pravljičnosti. 

Click to download

Sorodno
Odpri vse Komentarji uporabnika:
  Želiš komentirati? Registracija je hitra in enostavna, registriraj se takoj
in se vključi v razpravo.
Facebook connect
TV spored » Trenutno na programu
MTV na:
Koledar »Koledar
24.10. Pet Rap Petek Tekochee Kru, Eyeceeou, Toxsick, DJ Sunny Sun, DJ Broke
Gala hala, Metelkova
25.10. Sob Noisy Freaks JK Soul, K'pow, Drop It
Klub Cirkus
25.10. Sob TRUDAT Special Perro&Rudstah, Dj Broke
KMŠ, Ljubljana
29.10. Sre DJ Jezzy Jeff
Klub Cirkus

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število ter tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke oglaševalskih partnerjev Google, Facebook, Twitter, OpenX in Gemius, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh in vam dostavljajo personalizirane oglase. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tukaj.

Zatvori